Напередодні свята Першого дзвоника у Києві відбувся захід «Готуємось до школи» для дітей оборонців Маріуполя. Його організував проєкт Ріната Ахметова «Серце Азовсталі», який надає комплексну підтримку захисникам та захисницям Міста Марії та їхнім родинам.

Захід покликаний підтримати дітей та надихнути їх перед новим навчальним роком. Там зібралися близько 30 родин оборонців Маріуполя. Для дітей був проведений майстер-клас з гри на барабанах, а ще вони робили фото, примірявши на себе різні професії.

Читайте також: Для дружин військових запускають нову програму психологічної підтримки – як долучитися

До заходу доєднався зірковий гість - телеведучий Олександр Педан. Шоумен поспілкувався з родинами та зробив руханку разом з дітлахами.


«Що може бути кращим для батьків, ніж увага до їхніх дітей. Наприклад, хлопці, які десь на передку і не мають змоги побачитися зі своїми дітками, то вони будуть щасливі, якщо вони будуть знати, що їхнім дітям, мамам приділяють увагу, в чомусь допомагають. Це супер важливо», - зазначив Олександр Педан.

Також діти захисників отримали подарунки від «Серця Азовсталі» - рюкзаки з усією необхідною для навчального процесу канцелярією.

«Ми зібрали наші героїчні родини з дітками, аби привітати їх, сказати напутні слова на новий навчальний рік, а також подарувати їм рюкзаки, наповнені усім необхідним для навчального року. Знаємо по відгуках з минулого року, такі набори були дуже корисні для родини, адже вистачило майже на увесь навчальний рік, все приладдя якісне та гарне. І звичайно це персональна увага до дітей захисників та захисниць Маріуполя», - розповіла директорка «Серця Азовсталі» Ксенія Сухова.

Загалом вже понад тисяча дітей оборонців Маріуполя по всій країні отримали свої набори-рюкзаки від «Серця Азовсталі».