Ветеранам та внутрішньо переміщеним особам безкоштовно надають послугу вантажного перевезення. Транспортування здійснює компанія «Грузар». Скористатися можливістю можна у Києві та інших містах України.

Як повідомляють у компанії, перевезення можуть бути різної складності – це квартирний або офісний переїзд, замовлення вантажного таксі, виклик вантажників, які перевезуть меблі, речі та виконають інші суміжні роботи.

Читайте також: Ветеранам надають кошти на купівлю житла – хто має право на допомогу

Для того, щоб безкоштовно замовити послуги, потрібно подати заявку на сайті компанії за посиланням, описати, що треба перевезти та в якому об’ємі, вказати дату, адресу та іншу інформацію. Переселенцям обов’язково потрібно буде показати довідку ВПО, а ветеранам – посвідчення учасника бойових дій.

Також встановлено ліміти безоплатних перевезень.

«Ми можемо перевезти будь-яку кількість речей, але безкоштовно ми перевозимо вантаж, який не більше 10 метрів кубічних і не важче 1000 кілограмів», - розповідають у компанії.

За додаткові кілограми доведеться заплатити. Крім того, потрібно, щоб адреса завантаження та вивантаження приблизно співпадала із запланованим марштуром компанії.

Читайте також: Ветерани можуть безкоштовно навчатися в автошколах по всій Україні – куди звертатися

Там додають, що це перша подібна соціальна програма в Україні і вантажники працюють цілодобово – без свят та вихідних, у будь-який час дня і ночі. Машина може приїхати через 30 хвилин після замовлення.

Нагадаємо, в Україні для ветеранів діють безкоштовні онлайн-курси англійської мови.

Фото: з відкритих джерел