Школа англійської мови для дорослих Green Forest запустила безкоштовні курси для ветеранів війни. Навчатися пропонують у групах в дистанційному форматі і приєднатися до занять можна з будь-якої точки світу.

Як розповідають у школі, групи формуватимуть за рівнями знань – від Starter до Advanced. Для уроків обрали платформу Zoom, і навчання буде відбуватися за власним інтерактивним підручником.

Читайте також: Ветеранів запрошують на професійні курси та кар’єрні консультації – подробиці

Умови програми

Заняття будуть проходити три рази на тиждень, а один урок триватиме 1,5 години. Загалом курс разрахований на чотири місяці.

«Усією командою школи англійської мови для дорослих Green Forest ми хочемо віддячити вам не лише словом, а й ділом. Ми запускаємо соціально-освітній проєкт безоплатного навчання англійської для ветеранів та ветеранок. В рамках цього проєкту ви зможете вивчати англійську на наших групових дистанційних курсах на безоплатній основі. Ми віримо, що це надихне вас на нові мрії та цілі», - розповідають у школі англійської мови.

Наразі вже є велика кількість охочих долучитися до занять, тож ветеранів попереджають, що відбір буде відбуватися на конкурсній основі.

Читайте також: Безкоштовне навчання в автошколі – хто з ветеранів має право на участь в проєкті

Як взяти участь у проєкті

Подати заявку на участь можуть усі ветерани, які мають статус учасника бойових дій. Анкету можна заповнити за посиланням – до неї потрібно прикріпити документ, який підтверджує ваш статус, а саме посвідчення учасника бойових дій.

Також важливо описати, чому ви хочете вивчити англійську, адже відбір – конкурсний і організатори будуть відбирати найбільш мотивованих учнів.

Заявки обробляють протягом одного-трьох днів. Після цього з вами звʼяжуться менеджери, щоб провести тест на визначення рівня англійської та обговорити деталі навчання.

Нагадаємо, також для ветеранів запустили навчання у сфері IT.

Фото: з відкритих джерел