В Україні діє програма Future Perfect – вона створена за ініціативи президента та передбачає безкоштовне вивчення англійської мови. Взяти участь у ній можуть усі бажаючі, і для цього потрібно лише зареєструватися на сторінці Free for Ukraine на сайті Promova та підтвердити громадянство через «Дія.Підпис».

Про це розповідає Державна служба зайнятості. Безкоштовний пакет включає premium-доступ до всіх мовних курсів на три роки, а також участь у розмовному клубі з носіями англійської.

Читайте також: Ветерани можуть безкоштовно вивчати англійську мову на дистанційних курсах – подробиці

Серед тематичних курсів зокрема пропонують Business English, Travel English та English With TV Series. Навчання розраховане на будь-який рівень підготовки і підійде навіть для початківців.

Місце перебування учасників програми неважливо – навчатися безкоштовно можуть і ті українці, які наразі перебувають за кордоном. Єдина вимога у проєкті – українське громадянство.

Також учасники зможуть скористатися бібліотекою англомовної літератури FutuLib, прослухати інтенсивний курс із проходження співбесід англійською TechTrack, а також скористатися акселераційною програмою Creativity Beyond Borders, яка допоможе налагодити процеси у міжнародному масштабуванні креативного бізнесу, залучити іноземні компанії до співпраці, а також здобути знання з міжнародного PR, маркетингу та застосування ШІ для розвитку бізнесу.

Крім того, створено додаток для вивчення мов Natulang. Він пропонує 360 уроків для року безперервного вивчення англійської мови та десятихвилинну розмовну практику щодня.

Читайте також: У жовтні для ветеранів стартує безкоштовне IT-навчання – умови програми

Для того, щоб розпочати безкоштовне навчання за програмою Future Perfect на сайті Promova, перейдіть за посиланням та натисніть кнопку «Навчатися безкоштовно».

Програма координується Міністерством цифрової трансформації України у співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України.

Нагадаємо, УБД та їхніх близьких запрошують на безкоштовне навчання в автошколу.

Фото: з відкритих джерел