Міжнародна IT-компанія ЕРАМ оголосила для українських ветеранів безкоштовну програму навчання. Вона розпочнеться у жовтні і буде проходити онлайн – долучитися можуть захисники, незалежно від місця проживання.

Як розповідають у компанії, навчання допоможе учасникам опанувати основи ІТ та отримати знання з розробки програмного забезпечення, достатні для старту нової кар’єри.

Читайте також: Підвищення кваліфікації або нова спеціальність: як ветеранам безкоштовно пройти професійну адаптацію

Деталі навчання

Попередній досвід, освіта і вік ветеранів не важливі.

Програма розрахована на десять тижнів і складається з двох етапів:

• основи ІТ,

• заглиблення в спеціалізацію на вибір: Java, .NET, Test Automation, Manual Testing, Cloud & DevOps, Front-End, Вusiness Analysis.

Навчання буде проходити три рази на тиждень і включатиме лекції, практичні заняття, обговорення виконаних завдань та самостійне вивчення матеріалів.

«Наша команда викладачів і менторів буде супроводжувати учасників на всіх етапах навчання. Ми разом зробимо перші кроки в новій професії», - розповідають в ЕРАМ.

Читайте також: Ваучери до 500 тис. грн – у Вінниці ветеранам надаватимуть підтримку на власну справу

Як долучитися до програми

Усього організатори планують набрати групу з 50 учасників, а реєстрація триватиме, поки є вільні місця. Для того, щоб взяти участь у програмі, перейдіть за посиланням, натисніть «Реєстрація» та заповніть всі необхідні поля.

Потім необхідно пройти тест з англійської мови, який буде доступним в особистому профілі на цьому порталі, а також заповнити коротке опитування.

Кандидати з рівнем англійської А2 і вище отримають запрошення на інтерв’ю з рекрутером, де обговорять навчання та очікування від програми. Після цього учасникам відправлять запрошення та подальші інструкції.

Нагадаємо, ветерани можуть пройти безкоштовне навчання та опанувати спеціальність автомеханіка. Після цього можливе працевлаштування.

Фото: з відкритих джерел