У Львові стартує безкоштовне онлайн-навчання з англійської мови – приєднатися до уроків запрошують військових та ветеранів. Курси організує English Tutor School спільно зі Львівським центром надання послуг учасникам бойових дій.

Як повідомляє Львівська міська рада, заняття будуть відбуватися на платформі Zoom, а уся організаційна комунікація – у чаті Telegram.

Читайте також: Безкоштовне навчання в автошколі – хто з ветеранів має право на участь в проєкті

«Заговорити зможе кожен»

Для участі у навчанні потрібно зареєструватись за посиланням. За необхідності, перед початком уроків захисників протестують на рівень знань.

«Якщо ви хочете попрацювати над своєю англійською, подолати мовний бар'єр чи присвятити час саморозвитку у класній компанії, то запрошуємо в групи. Викладачі з English Tutor School вміють створити таку атмосферу, що заговорити англійською зможе кожен. Від вас потрібна лише безмежна мотивація та наявність інтернету, телефону/ноутбуку», - зазначають у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій.

Читайте також: Будівництво, продажі, аграрний бізнес – ветерани можуть отримати нову професію

Графік занять

Вже відомий попередній час уроків (він може коригуватись залежно від групи):

• 15:00 середа і п'ятниця – Elementary

• 16:00 вівторок і четвер – Pre-intermediate

• 12:00 понеділок і четвер – Intermediate

• 14:00 вівторок і п'ятниця – Upper-Intermediate

Зв’язатися з Львівським центром надання послуг учасникам бойових дій можна за адресою: вул. Пекарська, 41 (головний офіс) та вул. Ген. Чупринки, 85 (відділення), а також за телефоном 0739628325 та у соціальних мережах.

Нагадаємо, також нещодавно для ветеранів запустили навчання у сфері IT.

Фото: з відкритих джерел