Українські підприємці можуть взяти участь у програмі «Бізнес-трамплін 2.0». Її запустили  ROZETKA та Visa – вона направлена на підтримку малого бізнесу і, зокрема, ветеранських підприємств. В ході проєкту учасники повинні розказати про свою справу, а журі та звичайні українці оберуть серед усіх історій найкращі.

Як повідомляють в пресслужбі ROZETKA, переможці зможуть отримати від 250 тис. грн до 1 млн грн на розвиток бізнесу.

Читайте також: Від ідеї – до успішної реалізації: ветеранів навчатимуть відкривати та розвивати бізнес

Хто може взяти участь

Для участі у конкурсі запрошують усіх малих підприємців: від виробників меду та меблів до винахідників та цифрових бізнесів. Подати заявку можуть усі, чия діяльність підпадає під критерії ст. 55 Господарського кодексу України.

Окрему категорію створили для бізнесу захисників. У ній також можуть змагатися представники будь-якого підприємства чи сервісу, але за умови наявності статусу ветерана війни. Учасники мають бути власниками або співвласниками (з часткою не менш ніж 50%) компанії чи фізичними особами-підприємцями.

«Ми прагнемо знайти найкращих малих підприємців України, розповісти їхні історії та підтримати їх кроки до розвитку. Кожен український продукт та сервіс сьогодні — це символ стійкості та життєздатності, - розповідають організатори. - Цього року особливу увагу ми приділяємо ветеранському малому бізнесу та створюємо для нього окрему категорію».

Читайте також: Гранти на бізнес для ветеранів – скільки коштів можна отримати за державними програмами

Як подати заявку

Щоб взяти участь у проєкті, зробіть відео- або фотовізитівку свого бізнесу та опублікуйте її на сторінці свого бренду в Instagram або у Facebook, додавши теги офіційних сторінок ROZETKA та Visa. У візитівці потрібно розказати про свій продукт або послугу, їх унікальність та переваги і довести, що саме ви можете претендувати на перемогу. Крім того, необхідно у форматі трьох кроків пояснити, як ви використаєте грошовий приз для розвитку вашої справи.

Також треба заповнити заявку за посиланням. Зробити це можна до 6 жовтня, а після цього журі визначить 30 учасників, які потраплять у спеціальний проєкт на сайті «Українська правда». Після цього читачі оберуть десять бізнесів, які стануть фіналістами.

Переможець у категорії «Малий бізнес» отримає 1 млн грн, за друге місце надається 500 тис. грн, а за третє – 250 тис. грн. Третє місце отримають троє учасників. В категорії «Ветеранський бізнес» буде два переможці – за перше місце приз складає 1 млн грн, а за друге - 500 тис. грн.

Нагадаємо, ветеранам надаються безкоштовні бізнес-консультації.

Фото: з відкритих джерел