Ветерани, ветеранки, члени їхніх родин та інші українці мають право на безкоштовні консультації від експертів Дія.Бізнес. Вони стосуються започаткування та розвитку власної справи, отримання грантової підтримки, основ маркетингу та інших питань.

Які консультації надаються

Поспілкуватися з експертами можна в дистанційному форматі та офлайн – доступно у Полтаві, Луцьку, Рівному. Тривалість таких зустрічей складає 30-60 хвилин, а сплачувати за такі послуги не потрібно.

Читайте також: Психологія, бізнес, право – ветеранам та військовим пропонують безкоштовні консультації

Для захисників і захисниць передбачені два тематичні варіанти онлайн-консультацій – "Започаткування та структурування ветеранського бізнесу" і "Податкові консультації для ветеранів по провадженню бізнесу". Також їм доступні й інші навчальні зустрічі з експертами, зокрема:

· "Просування бізнесу в соціальних мережах";

· "Цифровий маркетинг та діджитал-трансформація для бізнесу";

· "ФОП: від реєстрації до декларації";

· "Як продавати товари або послуги в соціальних мережах";

· "Грантові можливості для бізнесу";

· "Психологія бізнесу для підприємців" та інші.

Як записатися на бізнес-консультацію

Онлайн-консультації проводяться з 10:00 до 18:00 та доступні по всій Україні. А особисті, в режимі офлайн, - за попередньою домовленістю. Проводять їх експерти, які мають практичний досвід роботи з малим та середнім бізнесом. Частина фахівців – штатні працівники Центрів підтримки підприємців, а позаштатні – представники українських компаній.

Читайте також: Нову грантову програму для ветеранів запускають на Львівщині – умови участі

Забронювати зустріч з експертом можна через портал Дія, зареєструвавшись чи авторизувавшись на ньому. Якщо ветеран, ветеранка чи інший підприємець не може визначитися, яка саме консультація потрібна, то вони можуть пройти спеціальний тест.

Нагадаємо, ветеранам надають безкоштовні кар’єрні консультації. Як скористатися послугою, раніше розповідав veteran.com.ua.

Фото: з відкритих джерел