У Кам'янському відкрили перший в Дніпропетровській області Центр соціальної підтримки воїнів та їхніх родин. Там надають послуги діючим військовим та ветеранам, а також сім’ям загиблих та полонених захисників.

Як розповідає начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, з часом таких центрів для захисників у регіоні має ставати все більше, адже воїни потребують допомоги в реінтеграції до цивільного життя.

Читайте також: Для ветеранів, ВПО та осіб з інвалідністю – переселенці створили на Рівненщині реабілітаційний центр

Так, у центрі вже надається юридична та психологічна підтримка. Крім того, ветерани можуть навчатися користуватися цифровими технологіями і займатися спортом у спеціально обладнаній залі. Для відпочинку учасників бойових дій облаштували зону релаксу, фіто-баню та сольову кімнату. Також є дитячий простір для ігор та навчання.

Заклад працює за адресою просп. Василя Стуса, 10/12 (праве крило, 1 поверх).  Зв’язатися з працівниками можна за номером телефону +380 98 620 2039. 40% персоналу – це люди, які пройшли через випробування війни, тож вони рхзуміють, з якими проблемами стикаються ветерани і як їм допомогти.


Читайте також: Арттерапія, консультації та налаштування протезів – у Коломиї відкриють центр для ветеранів

Також раніше veteran.com розповідав, що у Львові відкриють два нових центри для ветеранів.

Фото: з відкритих джерел