Ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин запрошують на навчання в Академії кави WOG. У рамках цієї освітньої соціальної програми вони зможуть безкоштовно опанувати професію бариста та отримати знання для започаткування власної кавової справи. Викладати для курсантів будуть експерти з чималим досвідом роботи.

Читайте також: Ветеранам пропонують безкоштовно опанувати сучасну IT-професію - умови навчання


Яким буде формат курсу

Метою Академії кави WOG є сприяння реінтеграції захисників та захисниць у цивільне життя, створення спільноти для комунікації та взаємної підтримки, а також надання ветеранам, ветеранкам і членам їхніх родин нових знань і навичок.

Навчання розпочнеться у вересні та триватиме п’ять тижнів. Воно складатиметься з:

- 14 теоретичних модулів в онлайн-форматі (заняття проходитимуть двічі на тиждень);

- одного практичного модулю офлайн (заняття в київській школі бариста, де професійні тренери з великим досвідом роботи в кавовій справі навчать готувати різні  напої).

Як ветеранам записатися на навчання в Академії кави

Щоб стати студентом, захисникам, захисницям і їхнім близьким необхідно заповнити онлайн-анкету. Кількість місць на курсі буде обмеженою: до відбору учасників організатори запросили експертів Veteran Hub – мережі підтримки для ветеранів і ветеранок, воїнів та їхніх родин.

Читайте також: Навчитися збирати та керувати дронами - ветеранів запрошують на безкоштовне навчання у Львові

Дедлайн подачі заявок на навчання: 25 серпня 2024 року включно.

Дізнатися деталі та заповнити анкету можна за посиланням.

Нагадаємо, ветерани та ветеранки можуть отримати  ваучери на безкоштовне навчання за понад 400 професіями та робітними спеціальностями.

Фото: з відкритих джерел