Громадська організація "Вільний вибір" запрошує родини загиблих захисників на тижневий психологічний кемп. Він пройде в західній частині України з 4 по 10 листопада та розрахований на дружин воїнів з дітьми, які заходяться на стадії проживання втрати.

Читайте також: Ветеранів, військових та їхні родини запрошують до терапевтичних груп - подробиці

Кемп має на меті надати матерям з дітьми підтримку, створити для них комфортне безпечне середовище, допомогти прожити емоції, пов’язані зі втратою захисника, а також побути в контакті один з одним та із собою. Програма заходу передбачає:

- психологічні воркшопи, вечірні кола, індивідуальні консультації із залученням дорослих та дитячих фахівців;

- щоранкову йогу та відновлювальні активності на природі;

- творчі майстер-класи, спортивні ігри, фотосесії та культурні заходи для дітей і матерів (окремі та спільні);

- освітні заходи, які допоможуть отримати нові знання та розвинути навички.

Психологічний кемп пройде у тихій рекреаційній зоні одного із західних регіонів України (точне місце організатори повідомлять учасникам окремо). Приєднатися до групи можуть дружини загиблих захисників разом з дітьми віком від 11 до 16 років (термін втрати – від 6 до 11 місяців).

Участь безкоштовна, але потребує попередньої реєстрації за посиланням. Заповнення форми не означає автоматичну участь у кемпі – підтвердження буде надіслано організаторами після обробки всіх заявок.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що організація "Спільнота Оленівки" просить встановити на державному рівні День пам’яті страчених полонених.

Фото: ілюстративне/"Вільний вибір"