Громадська організація "Вільний вибір", що надає психологічну підтримку ветеранам, ветеранкам, захисникам, захисницям та їхнім рідним, оголошує набір до безкоштовних груп терапії. Їх проводитимуть спеціально підготовані фахівців у режимі онлайн протягом трьох місяців.

Читайте також: Український ветеранський фонд запустив нову групу психологічної підтримки – хто може долучитися

Групи будуть сформовані в залежності від категорії та запитів учасників. Одна з них буде відкрита для батьків загиблих захисників і захисниць. На онлайн-зустрічах вони зможуть:

- відчути соціальну та емоційну підтримку;

- обмінятися особистим досвідом, знаннями та переживаннями;

- відчути приналежність до спільноти, члени якої мають схожий досвід;

- отримати психологічну допомогу від фахівців, зокрема, навчитися, як самостійно справлятися з тими чи іншими моментами.

Зареєструватися до групи для родин загиблих можна за посиланням.

Читайте також: На Дніпропетровщині стартують групи підтримки батьків та дружин загиблих воїнів – як записатися

Також наразі відкрито запис до двох інших терапевтичних груп:

- для ветеранів/-нок, військових та їхніх родин із симптоматикою депресивного розладу та/або ПТСР (посттравматичного стресового розладу): реєстрація – за посиланням;

- для ветеранів та ветеранок, а також їхніх близьких із симптоматикою тривожного та/ або депресивного розладу: реєстрація – за посиланням.

Всі групи проводитимуть фахівці з відповідною освітою та досвідом. Онлайн-зустрічі триватимуть по 1,5 години та відбуватимуться протягом трьох місяців. Кількість учасників обмежена.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, де ветеранам отримати психологічну допомогу.

Фото: з відкритих джерел