Для ветеранів, які планують відкрити власну справу, змінити місце роботи або розвиватися в професійній сфері, проведуть безкоштовний навчальний проєкт «Мрії без меж». Це тренінгова програма, протягом якої ментори сприятимуть особистісному та кар’єрному розвитку учасників.

Набір ветеранів проводить ГО «Центр підтримки та захисту ветеранів, осіб з інвалідністю та внутрішньо переміщених осіб». Там розповідають, що навчання буде спрямовано на посилення ролі ветеранів з інвалідністю у суспільстві та підтримку їхньої самореалізації.

Читайте також: Ветеранів запрошують на освітній курс «Повернення додому» – як взяти участь

«Тренінгова програма «Мрії без меж» покликана допомогти ветеранам, які хочуть створити та розвинути власну справу в Україні, досягти фінансової незалежності, прокачати навички пітчингу та стати ефективними лідерами у часи невизначеності. Також учасники зможуть прокачати навички бізнесового маркетингу та брендингу та дізнатися, як впроваджувати інновації», - повідомляють організатори.

Взяти участь у проєкті запрошують 28 ветеранів війни, які втратили працездатність внаслідок поранення, контузії або каліцтва, отриманих на фронті; ветеранів, які мають інвалідність, а також членів їхніх родин. У виняткових випадках до участі у проєкті можуть допускатись представники інших категорій.

Програма підходить вам, якщо:

• ви є громадянином/кою України;

• маєте бізнес-ідею;

• маєте намір працювати із своєю кар’єрою/маєте намір змінити місце роботи;

• маєте високий рівень мотивації та бажання творити зміни для себе і країни.

Читайте також: Гроші на бізнес – в рамках проєкту «єРобота» ветерани отримали вже 280 млн грн

Основні заходи програми відбуватимуться в Києві 5-8 липня. Учасникам відшкодують всі витрати, пов’язані із проживанням у столиці та харчуванням, проте оплата проїзду здійснюється за власний рахунок.

Після проходження навчання всі учасники отримають сертифікати про участь, а кращі проекти ветеранів презентують наприкінці липня  в Українському кризовому медіа-центрі. Відбір учасників відбуватиметься на основі надісланих заявок. Заповнити анкету можна за посиланням до 2 липня.

Нагадаємо, також українським ветеранам пропонують навчання у сфері IT.

Фото: з відкритих джерел