Український католицький університет у партнерстві з IT-компанією Eleks розпочав безкоштовну програму навчання для ветеранів, які повернулися з війни. Під час проходження курсу вони зможуть більше дізнатися про різні професії у сфері IT та отримати поради щодо побудови нової кар’єри.

Як розповідають у вищому навчальному закладі, навчатися можна онлайн з будь-якого регіону України.

Читайте також: 100 сучасних професій – на Дніпропетровщині ветеранам пропонують пройти безкоштовне навчання

Курс «Повернення з війни: перші кроки в ІТ» складається з лекцій про основи проєктного менеджменту, бізнес-аналізу, тестування програмного забезпечення, фронтенд-розробки та бекенд,  а також Data Science і DevOps.

Заняття мають формат відеолекцій, які доступні цілодобово. Також до відео додають презентації, а після кожного уроку на учасників чекає тестування. Крім того, під час навчання ветерани зможуть отримати менторську підтримку та ресурси для самостійного навчання. Протягом проходження курсу для учасників буде діяти чат з експертами, де вони відповідатимуть на питання учнів. Після  закінчення навчання усім слухачам видадуть сертифікати.

Читайте також: 100 тис. грн на бізнес – для ветеранів та їхніх родин запустили новий проєкт

Зареєструватися на проходження курсу можна за цим посиланням. Організатори вказують, що після проходження навчання учасники зможуть розуміти особливості кожної ролі в ІТ-команді, оцінити переваги і труднощі різних спеціальностей та обрати той напрям, який їм найбільше підходить.

Усього в програмі заплановано сім відеолекцій тривалістю 1 година 40 хвилин.

Нагадаємо, ветерани можуть безкоштовно отримати нову професію та працювати в соціальній сфері.

Фото: з відкритих джерел