Для ветеранів відбудеться дводенне регіональне навчання «Прийняття рішень на місцевому рівні». Учасники заходу зможуть більше дізнатися про роботу місцевого самоврядування і те, як вони можуть здійснювати контроль та впливати на розвиток своїх громад.

Навчання організовує рух «ЧЕСНО», воно відбудеться 25-26 жовтня у Києві. Зареєструватися для участі у програмі можна за посиланням.

Читайте також: У Львові ветеранам пропонують безкоштовне навчання у сфері логістичного бізнесу – подробиці

«Це чудова можливість поглибити свої знання про роботу місцевого самоврядування, розвинути лідерські навички та дізнатися про практичні інструменти ефективної участі у житті громади та політиці», - розповідають організатори.

З ветеранами будуть працювати провідні експерти та політики. Вони мотивуватимуть учасників бойових дій впливати на прийняття рішень у своїй громаді та країні загалом, пояснюватимуть, як відбуваються ті чи інші процеси і що важливо знати, аби стати лідером у своєму селищі чи місті.

Згодом аналогічні програми обіцяють провести і в інших регіонах України.Для того, щоб потрапити на навчання у Києві, потрібно зареєструватися до 16 жовтня.

Читайте також: Навчання та допомога у відкритті бізнесу – на Рівненщині стартувала нова програма для ветеранів

Нагадаємо, ветерани можуть пройти бізнес-курси та отримати до 15 тис. євро на свої ініціативи. Учасників будуть навчати усім аспектам бізнесу – від зародження ідеї до її успішної реалізації.

Фото: з відкритих джерел