З 3 по 6 жовтня у Карпатах відбудеться Franchise Camp 2024. Відвідати його запрошують досвідчених підприємців – завданням учасників стане розробка бізнес-ідей для ветеранів, які повертаються до цивільного життя.

Кемп проводять українська франчайзингова компанія Franchise Group та центр реабілітації військових Superhumans Center. Протягом трьох днів 50 підприємців будуть працювати у п’яти командах, щоб під керівництвом тренерів і кураторів створити успішні бізнес-моделі.

Читайте також: Гранти на бізнес для ветеранів – скільки коштів можна отримати за державними програмами

За умовами проєкту, журі обере команду переможця, яка у наступні шість місяців запускатиме розроблену бізнес-модель. Коли бізнес буде готовий до старту, Superhumans обере ветеранів, які захочуть стати франчайзі цього бізнесу і отримати готову справу для управління. Їм нададуть фінансування від партнерських організацій Franchise Group.

«На попередніх кемпах у 2020 і 2021 роках ми створили ряд бізнесів, які вже втілюються в життя. Але зараз наша мета — створити такий бізнес, який поверне до цивільного життя тих, хто захищав наше ціною власного здоров'я», - розповіла CEO Franchise Group Мирослава Козачук.

Читайте також: Ветеранам надаються безкоштовні бізнес-консультації – як отримати послугу

Нагадаємо, крім того, ветерани можуть пройти навчання в рамках програми Українського Червоного Хреста REDpreneurUA. Вона передбачає вивчення всіх аспектів ведення бізнесу  - від зародження ідеї до її успішного втілення.

Фото: з відкритих джерел