Національне агентство з питань запобігання корупції оголосило програму стажування для ветеранів. Вони зможуть пройти навчання та практику в офісі у Києві, а також отримати шанс на працевлаштування.

Як повідомляють в агентстві, в програмі пропонують брати участь тим, кого цікавить сфера запобігання корупції, і хто хоче побудувати кар’єру у цьому напрямку.

Читайте також: В Україні оголосили конкурс з підтримки ветеранського бізнесу "Варто 11.0" – як взяти участь

Деталі програми

Стажування триватиме до трьох тижнів. Спочатку на учасників чекають лекції від керівників напрямів діяльності НАЗК, нетворкінг та живі зустрічі з запрошеними спікерами, а також відвідування установчої зустрічі з психологом.

Після цього кандидати зможуть пройти практику на робочому місці визначеного підрозділу НАЗК за підтримки ментора. За результатами стажування найбільш вмотивовані учасники отримають роботу в агентстві.

Національне агентство з питань запобігання корупції працює за такими напрямками:

• аналізує ситуацію з корупцією в Україні, розробляє відповідну Антикорупційну стратегію та програму з її реалізації, координує виконання цих документів;

• виявляє корупційні норми у законодавстві та проектах актів, здійснює аналіз корупційних ризиків у ключових сферах життя суспільства;

• контролює та перевіряє декларації публічних службовців, здійснює моніторинг способу їх життя.

Читайте також: Від служби до роботи – ветеранів запрошують на кар’єрний день у Києві

Вимоги до учасників

Взяти участь у програмі запрошують ветеранів, які мають ступінь бакалавра або молодшого бакалавра, а також досвід роботи в банківській сфері, фінансового аудиту, юридичній сфері, сферах формування або реалізації державної політики. Також вітається  досвід роботи над вирішенням комплексних та глобальних суспільних проблем у громадському секторі та досвід роботи у сфері запобігання та протидії корупції (зокрема в органах прокуратури та Національної поліції).

Для стажування та роботи знадобляться такі навички:

• Вміння працювати із відкритими/закритими реєстрами та базами даних, аналітичними та пошуковими інструментами;

• Наявність навичок формування правових позицій, підготовки юридичних (у тому числі процесуальних) документів, знання та навички нормопроектування;

• Вміння працювати з даними (аналіз, систематизація, та узагальнення);

• Наявність навичок здійснення розслідувань, аудитів, перевірок, збирання доказів у справі.

Щоб взяти участь у програмі та дізнатися більше деталей, переходьте за посиланням.

Нагадаємо, у Львові ветеранам пропонують безкоштовне навчання у сфері логістичного бізнесу.

Фото: з відкритих джерел