Ветеранів, які шукають нову роботу, бажають змінити фах або дізнатися більше про ринок праці, запрошують на кар’єрний день у Києві. Там учасники бойових дій зможуть познайомитися з роботодавцями та одне з одним.

Про це розповідає Veteran Hub. Подія відбудеться 19 жовтня о 10:30 за адресою  вул. Верхній Вал, 2А.

Читайте також: У Львові ветеранам пропонують безкоштовне навчання у сфері логістичного бізнесу – подробиці

На карʼєрному дні усі учасники зможуть послухати презентації від працедавців про наявні вакансії, а також дізнатися про переваги роботи з ними, рівень зарплат, навчальні та стажувальні програми.

Також заплановане спілкування роботодавців з тими, хто шукає нову роботу. Воно відбуватиметься у форматі швидких співбесід.

«Це можливість потренувати себе в самопрезентації, дізнатись більше про ринок праці, доступні вакансії, налагодити професійні контакти та знайти роботу в бажаній компанії», - зазначають у Veteran Hub.

Читайте також: Ветерани можуть пройти бізнес-навчання та отримати до 15 тис. євро на свої ідеї – умови програми

Крім того, під час заходу для ветеранів передбачене карʼєрне консультування. Їм допомагатимуть складати резюме та мотиваційний лист, а також підібрати вакансії.

З ветеранами працюватимуть фахівці, які зможуть відповісти на всі питання щодо працевлаштування і дати корисні поради. Участь у заході повністю безкоштовна, але для цього потрібно зареєструватися за посиланням.

Нагадаємо, в Україні визначили основні напрямки підтримки ветеранського бізнесу.

Фото: з відкритих джерел