Для учасників бойових дій проведуть семінари «Як ветерану розпочати власну справу». На заходах ментори розкажуть, з чого розпочати підприємницьку діяльність та що варто знати, щоб після служби відкрити успішний бізнес.

Семінари пройдуть 18 липня у Чернігові, 25 липня у Полтаві та 7 серпня у Рівному. Їх організовує Український ветеранський фонд.

Читайте також: Психологія, бізнес, право – ветеранам та військовим пропонують безкоштовні консультації

Там зазначають, що крім ветеранів, тренінг можуть відвідати члени їхніх родин, а також представники громадських організацій, які працюють з ветеранами. Зареєструватися на подію можна за посиланням. У формі потрібно вказати особисті дані, статус, вік та місто, в якому ви плануєте прийти на захід.

У якості спікерки виступить адвокатка, експертка Українського ветеранського фонду Вероніка Кожемякіна. Учасники семінару дізнаються, що треба продумати наперед, перед тим як розпочати власну справу, яку форму підприємництва – ТОВ чи ФОП обрати, як їх зареєструвати, що таке КВЕДИ та як їх обирати. Також розкажуть, які переваги та недоліки мають загальна та спрощена системи оподаткування, а також коли потрібні дозволи та ліцензії.

Крім того, ветеранам представлять платформу для отримання юридичних консультацій та презентують успішні проєкти, які вже реалізували українські ветерани. Зареєструватися на семінар можна до 18:00 17 липня.

Читайте також: Ветерани, їхні рідні та сім’ї загиблих можуть отримати 20 тис. грн на товари для бізнесу – деталі

Нагадаємо, раніше veteran.com.ua вже розповідав, яку форму ведення підприємницької діяльності краще обрати ветеранам.

Фото: з відкритих джерел