У Львівській області діє проект «Реабілітація родин військових» - взяти в ньому участь можуть ветерани, захисники, які мають проблеми зі здоров’ям, колишні полонені разом зі своїми сім’ями. Їх запрошують у тренінговий центр, де надаватимуть психологічну та духовну допомогу.

Про це розповідає Львівська обласна військова адміністрація. Там зазначають, що наступний заїзд буде відбуватися з 30 серпня по 8 вересня, і приєднатися до нього запрошують захисників зі всієї України.

Читайте також: У Києві для захисників та їхніх родин організують безкоштовні поїздки – як взяти участь

Організатори наголошують, що участь дружин або чоловіків та дітей обов’язкова – проєкт направлений на зміцнення родинних звʼязків, відновлення взаєморозуміння, довіри та близькості.

Участь повністю безкоштовна  - військовим та їхнім родинам забезпечать  проїзд, проживання та харчування.

У програмі передбачені фаховий супровід психотерапевтів та священника, а також виїзні екскурсії. Проєкт організовує Патріарший паломницький центр Української греко-католицької церкви за підтримки БО «Мудра справа».

Читайте також: Ветеранів і військових запрошують на відпочинок на Київщину – умови участі

Щоб взяти участь у ньому, потрібно зареєструватися за посиланням. У анкеті необхідно вказати особисті дані, зазначити, чи перебували ви в полоні та чи маєте травму, отриману на фронті.

Також просять описати склад родини та кількість дітей, які будуть брати участь у проєкті. Після цього менеджер опрацює дані та зв'яжеться з відібраними учасниками.

Нагадаємо, діти військових можуть безкоштовно поїхати в табір психологічної підтримки.

Фото: з відкритих джерел