В Україні організують табір ментального відновлення Doladu Camp – туди запрошують всіх громадян, що мають бойовий досвід. Військові та ветерани зможуть отримати психологічну підтримку, поспілкуватися з однодумцями та просто відпочити у мальовничому місці.

Подію анонсує DoLadu Mental Health Lab. Там зазначають, що табір повністю безкоштовний, і учасників забезпечать проживанням та харчуванням. Також відшкодують витрати з логістики.

Читайте також: Ветерани можуть безкоштовно займатися спортом у навчальних закладах МВС – подробиці

Програма триватиме з 12 до 15 серпня у заміському комплексі Добропарк на Київщині. Наразі вільні місця для участі ще є – щоб поїхати до табору, треба заповнити анкету за посиланням.

В програмі табору передбачена робота з психологами, консультації з профільними лікарями та емоційне відновлення. Крім того, організатори наголошують, що це відпочинок серед своїх, в колі рівний - рівному, тобто всі учасники мають схожий досвід і зможуть вільно спілкуватися та розуміти одне одного. Також їм допоможуть навчитися ставити цілі на майбутнє, знаходити свої сильні сторони та починати нову справу, щоб це не було – свій бізнес, робота на державній посаді, відкриття ветеранської спільноти або повернення до війська.

Читайте також: Діти військових можуть безкоштовно поїхати в табір психологічної підтримки – як взяти участь

В анкеті потрібно вказати особисті дані, статус щодо військової служби (звільнений, на лікуванні, у відпустці тощо), цивільний професійний досвід, а також свої очікування від програми.

Нагадаємо, також ветеранів запрошують на безкоштовний осінній ретрит на Волині. Туди захисники можуть поїхати разом зі своїми родинами.

Фото: з відкритих джерел