У Києві, де активно розвивається адаптивний яхтинг, днями відбудеться дружня вітрильна регата. На захід запрошуються військовослужбовці, ветерани і ветеранки, їхні родини, а також особи з інвалідністю внаслідок війни.

Учасники регати стануть частиною встановлення рекорду України з вітрильного спорту за кількістю осіб, які мають статус УБД,

Читайте також: Розслабитися та відчути невагомість – ветерани в столиці безкоштовно займаються дайвінгом

Метою заходу є підтримка захисників і захисниць, які проходять лікування в Києві, ветеранів, ветеранок, осіб з інвалідністю внаслідок війни та їхніх близьких. Участь у регаті допоможе в реабілітації таких людей та зміцненні суспільства, впевнені організатори: Благодійна організація "БФ "Реабілітація суспільства", капеланська команда християнської церкви InTouch, Дарницька районна державна адміністрація.

Крім самої регати, у рамках заходу заплановані:

- виступи зіркових виконавців;

- смачний куліш;

- розважальна програма для дітей;

- зустріч з психологом (для жінок);

- тактичні подарунки для учасників регати;

- приємне спілкування у колі побратимів та однодумців.

Дружня регата пройде 5 жовтня в яхт-клубі "Осокорки" у столиці. Для переможців передбачені призи та дипломи. Участь  - безкоштовна, але необхідна попередня реєстрація за посиланням.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як ветерани та ветеранки у Києві займаються адаптивним яхтингом. Організатори проєкту мають амбітну ціль – придбати спеціальні човни та готувати спортсменів до змагань різного рівня, зокрема, Паралімпійських ігор.

Фото: ілюстративне