В Україні для ветеранів, ветеранок та їхніх родин все частіше організовують навчання в напрямку ведення підприємницької діяльності. Йдеться як про дистанційні курси, так і різноманітні заходи в "класичному" очному форматі. Так, у Хмельницькому 22 жовтня проведуть тренінг із започаткування власної справи.

Читайте також: Ветеранів та їхні родини запрошують на навчання до "Бізнес-школи для захисників" – деталі

Організаторами заходу виступають комунальний заклад "Ветеранський простір Захист 4.5.0" у співпраці з міською радою та Хмельницьким обласним центром зайнятості. Фахівці навчатимуть підприємницькій діяльності жінок з родин чинних військовослужбовців, ветеранів та  загиблих героїв – дружин, сестер, матерів.

Учасниці тренінгу зможуть дізнатися, як отримати грант від Мінекономіки на започаткування та розвиток власної справи. Зокрема, планується розкрити такі теми:

- якими є поточні умови отримання фінансування бізнесу;

- як подати та отримати грант, на що можна витратити такі кошти;

- якими є критерії відбору переможців програми.

Захід почнеться о 15:00 вівторка, 22 жовтня. Він пройде у Ветеранському просторі Хмельницького за адресою:  вул. Кам’янецька, 76 (другий поверх). Участь  - безкоштовна, але за умови попередньої реєстрації. Анкету можна заповнити за посиланням.

Нагадаємо, ветерани, ветеранки та їхні близькі можуть взяти участь у програмі мікрофінансування та отримати до 20 тисяч гривень на відшкодування витрат, пов’язаних із веденням підприємницької діяльності.

Фото: з відкритих джерел