Повертаючись до цивільного життя, чимало захисників і захисниць замислюються над заснуванням власної справи. Але щоб стартувати та розвиватися, потрібно володіти відповідними навичками та знаннями. Допомогти на цьому шляху може безкоштовний онлайн-курс "Бізнес-школа для захисників".

Організовує навчання ПриватБанк разом з партнерами – Європейською Бізнес Асоціацією, OLX Україна та компанією Mastercard. Курс складається з 15 онлайн-семінарів, що будуть доступні на спеціальній платформі - Privatbank Business Platform.

Читайте також: Ветерани можуть пройти бізнес-навчання та отримати до 15 тис. євро на свої ідеї – умови програми

Курс розрахований на захисників і захисниць, ветеранів і ветеранок. Також долучитися можуть родини, якщо вони взяли на себе керування бізнесом у тилу, поки їхні рідні захищають Україну на фронті.

"Цей освітній проєкт надасть українським військовослужбовцям та ветеранам знання, інструменти та підтримку для успішного переходу до цивільного життя завдяки підприємництву", - підкреслюють організатори.

Навчання стартує 22 жовтня з вебінару "Психологія повернення з війни до цивільного життя ". Онлайн-семінари проводитимуть щотижня та будуть доступні слухачам у записі. У рамках проєкту планується розглянути різні сфери ведення бізнесу, зокрема, такі теми:

- юридичне оформлення підприємства;

- взаємодія ФОП з податковими органами;

- залучення інвестицій, отримання грантів для військових і їхніх родин;

- визначення потреб у персоналі;

- фінанси та бухгалтерія, управлінська звітність;

- маркетинг.

Щоб пройти "Бізнес-школу для захисників", необхідно зареєструватися на сайті платформи  Privatbank Business Platform. Навчання буде абсолютно безкоштовним у режимі онлайн.

Нагадаємо, ветеранки-підприємниці можуть отримати грант у 150 тис. грн у рамках конкурсу  "Створюй своє".

Фото: з відкритих джерел