Ветеранський бізнес продовжують активно підтримувати в Україні. Захисники та захисниці, які вже заснували власну справу, можуть взяти участь у грантових програмах. А ті, хто тільки задумується про бізнес чи хочуть підвищити рівень знань, можуть пройти відповідне навчання.

Читайте також: В Україні оголосили конкурс з підтримки ветеранського бізнесу "Варто 11.0" – як взяти участь

Курс онлайн-семінарів "Основи підприємництва для ветеранів" запускають громадські організації "Спілка ветеранів АТО" та "Асоціація приватних роботодавців". Про це повідомляє veteran.com.ua.

Взяти участь у безкоштовному навчанні онлайн можуть ветерани, ветеранки та їхні родини. Перший тренінг  - "Ветеранський бізнес: перші кроки. Як ідею реалізувати у якості бізнесу" – пройде вже в наступну суботу, 26 жовтня. Він буде присвячений таким питанням:

1. Яка ідея має перспективи перетворитися на бізнес?

2. Що робити, щоб власна справа стала успішною?

3. Якими є перші кроки до власного бізнесу?

4. На яку підтримку можуть розраховувати ветерани (ветеранки), які починають власну справу? Які перед ними відкриваються можливості?

Семінари відбуватимуться в режимі онлайн шляхом трансляції на каналі YouTube. Щоб взяти участь у курсі, необхідно заповнити спеціальну онлайн-форму. Уся додаткова інформація буде надана організаторами проєкту після успішної реєстрації.

Нагадаємо, раніше ми розповідали,  як ветеранам-підприємцям взяти участь у програмі мікрофінансування та отримати до 20 тисяч гривень відшкодування витрат на власну справу.

Фото: з відкритих джерел