У Дніпрі ветеранам та військовим надають безкоштовні послуги – для них відкрили простір реадаптації та реабілітації «База ++». Там можна відвідати кабінет реабілітолога, отримати допомогу психолога, записатися на масаж та просто поспілкуватися з побратимами.

Також, як розповідають у просторі, для захисників проводять зустрічі, творчі майстеркласи та лекції від запрошених спікерів.

Читайте також: Психологічна онлайн-підтримка MARTA для ветеранів та родин: як використовувати платформу

Як отримати послуги

Перед тим, як відвідати центр, потрібно записатися за номером телефону  +38 095 501 08 78 або заповнити анкету на сайті. Простір працює у вівторок, середу та суботу.

Під час першого візиту захисники мають показати посвідчення особи, документи, які підтверджують участь у бойових діях, а також медичні документи, які допоможуть фахівцям центру надати кваліфіковану допомогу.

Простір знаходиться на вулиці Херсонський. Точну адресу з міркувань безпеки не публікують – її можна дізнатися, зателефонувавши у центр.

Читайте також: Допомога юристів та психологів – у Полтаві відкрили центр для ветеранів

У колі побратимів

У центрі працюють лікар-психіатр та психотерапевт, фізичний терапевт та ерготерапевт, масажист та подолог.

Проте прийти у «База++» можна не лише для того, щоб отримати послуги фахівців.

«Ми ставили собі на меті створити місце, в котрому поміж фізичної реабілітації та психологічної підтримки ветерани та військові зможуть опинитися в колі побратимів та посестер та цікаво провести час», - розповідають у просторі.

Тож, ветерани та військові можуть зробити собі каву або чай, спілкуватися, грати в настільні ігри або у приставку.

Нагадаємо, в Україні працюватимуть фахівці із супроводу ветеранів.

Фото: з відкритих джерел, База++