Діючі захисники та захисниці, а також ветерани та ветеранки можуть безкоштовно відпочити у мальовничому місці Карпат серед табуна гуцульських коней. Шестиденний релакс-тур допоможе відновити сили, розслабитися та перезавантажитися фізично і психологічно.

Читайте також: Іпотерапія для ветеранів та військових: як записатися на безкоштовні заняття у Львові

Кінний релакс-тур передбачає проживання  у прекрасній гірській місцевості  - на території ФГ "Полонинське Господарство", що в урочищі Прелуки на Закарпатті на висоті 930 метрів над рівнем моря. Розміщатимуть відпочивальників у загальному наметі (можна взяти власний) так, щоб вони могли вільно спостерігати за табуном гуцульських коней.

Організатори обіцяють військовим, ветеранам та цивільним повноцінне розслаблення серед гір та лісів і детокс від постійного потоку інформації – учасникам туру надаватиметься доступ до мережі інтернет лише на півгодини на день. Натомість вони зможуть відпочити у спокійній приємній атмосфері, відправитися на збір трав, ягід, грибів та поспілкуватися в колі однодумців.

Читайте також: Чотирилапі каністерапевти - як військовим та ветеранам допомагають у Центрі DOCADOG в Рівному


У програму релакс-туру не включена верхова їзда, проте планується проведення інших активностей:

- лекції та майстеркласи про коней від власника та селекціонера табуна племінних гуцульських коней, іпотерапевта, ветеринара, засновника школи гірського кінного туризму Олександра Ігнатенка;

- організовані піші походи з провідником на полонини Гостра та Рівна, до водоспаду Воєводин та за іншими маршрутами;

- відпочинок у чані.

Кінний релакс-тур відбудеться з 23 по 28 серпня. Дізнатися детальніше та подати заявку на безкоштовний відпочинок можна за посиланням.

Нагадаємо, родини військових та ветеранів можуть безкоштовно відпочити на Львівщині. Детальніше про проєкт раніше розповідав  veteran.com.ua.

Фото: "Коні і Герої"