Діючих військовослужбовців, ветеранів і ветеранок, а також родини загиблих оборонців запрошують пройти безкоштовне навчання у сфері ІТ. Соціально-освітню ініціативу Brave IT на базі IT CLUSTER Academy в жовтні запускає Громадська організація "Відважна ІТ освіта".

Читайте також: 80 % практики та допомога у працевлаштуванні – для ветеранів запустили навчання у сфері IT

Упродовж жовтня  та листопада 2024 року планується почати навчання за чотирма напрямками:

· Front-end Web Development;

· iOS developer;

· HR;

· Project Management.

Курси проводитимуться на безоплатній основі та підійдуть навіть новачкам. До навчання допускають українці та українки віком від 17 років з числа родин військових, ветеранів і ветеранок, загиблих захисників і захисниць, а також внутрішньо переміщених осіб.

Крім них, у рамках ініціативи Brave IT пройти курси зможуть:

- чинні військовослужбовці та військовослужбовиці;

- ветерани і ветеранки;

- члени їхніх родин та родин загиблих воїнів;

- внутрішньо переміщені особи.

Читайте також: Ветерани можуть отримати стипендії на навчання в Київській школі держуправління – подробиці

Щоб долучитися до навчання, необхідно заповнити реєстраційну анкету, вказавши контактні дані та обравши один з чотирьох напрямів у сфері IT. З приводу додаткової інформації можна звернутися за телефоном: +380 63 674 1219 або на електронну пошту: braveiteducation@gmail.com.

Нагадаємо, в Україні запустили портал "Освіта для ветеранів"- там учасникам бойових дій пропонують шукати пропозиції для навчання. У різних розділах можна знайти варіанти у вишах, закладах фахової передвищої або професійно-технічної освіти. Також публікують інформацію про курси, тренінги та програми для захисників.

Фото: з відкритих джерел