У Луцьку пропонують цікаве дозвілля для ветеранів, які повернулися до цивільного життя. Вони можуть відвідувати заняття з футболу та грати у команді колишніх військових.

Проєкт «Футбол для ветеранів» організують ГО «Футбольний клуб «Волинь АТО», ветеранський простір «Твій шлях додому» та ГО «Луцька міська організація Спілки воїнів АТО Волині». Долучитися до нього можуть усі бажаючі учасники бойових дій, в тому числі – люди з інвалідністю.

Читайте також: «Ми танцюємо душею і тілом» - ветеранів запрошують на заняття аргентинським танго

Вперше заняття для ветеранів почали проводити ще в 2017 році – їх ініціював керівник громадської організації «Футбольний клуб «Волинь АТО» Віталій Манченко. Під час повномасштабної війни Віталій знову вступив до війська, а нещодавно демобілізувався і вирішив повернутися до футбольного проєкту.

«Ще тоді ми з побратимами організувались і зараз зможемо. Цього разу ще зголосилась допомагати Луцька міська рада. Нині головне — зібрати людей. Запрошуємо учасників бойових дій — як чинних військовослужбовців, так і тих, хто звільнився з війська», — розповів Віталій Манченко.

Ветеранів, які бажають грати в футбол, просять телефонувати за номером 093 747 16 99. Час та місце занять будуть відомі після того, як сформується група.

Читайте також: Ветерани можуть безкоштовно займатися спортом у навчальних закладах МВС – подробиці

Нагадаємо, раніше veteran.com.ua розповідав, що у Черкасах ветерани опановують волейбол сидячи. Тренування повністю безкоштовні,  а приймають усіх, незалежно від травм, досвіду та здібностей.

Фото: ГО «Футбольний клуб «Волинь АТО» (2021 рік)