Волонтерська організація "До.Волі" організовує затишну осінню подорож в Карпати для захисників і ветеранів з членами родини. Безкоштовний відпочинок для відновлення та ментального перезавантаження планується 11-13 жовтня у мальовничій гірській місцевості  - селі Пилипець на Закарпатті.

Читайте також: Реабілітація з видом на Карпати - захисник Олег Ревега побудував унікальний купол для побратимів та ветеранів

Взяти участь у проєкті пропонують захисникам та захисницям, які проходять реабілітацію, та військовим і ветеранам/ветеранкам з ампутаціями. Формат подорожі – сімейний, тож відпочити можна разом з дружиною/чоловіком, партнером/партнеркою або членом родини.

"Поїздка підходить для людей, хто пройшов протезування, проходить реабілітацію чи пересувається на милицях. Але врахуйте, що це гірська місцевість та буде певна фізична активність (ґрунтові дороги, підйомник, сходи)", - звертають увагу організатори.

У програмі триденного відпочинку заплановані різні активності, які сприятимуть відновленню та ментальному перезавантаженню:

- екскурсії, підйом на гору (на підйомнику);

- арт-терапія та музикування;

- психологічні практики;

- затишне спілкування в компанії душевних людей;

- можливість усамітнитися і побути з природою, насолодитися мальовничими краєвидами.

Читайте також: "Це було окреме життя" - ветеран Володимир Драбчук пройшов 40 км горами, щоб зібрати кошти для побратимів

Виїзд до місця відпочинку планується зі Львова комфортним автобусом, приєднатися до групи також можна у Стрию, Болехові та Долині. Витрати на транспорт, проживання у готелі з видом на гори, комплексне харчування покриваються громадською організацією. Учасники додатково оплачують перекуси, екскурсійні квитки, підйомник, відвідування лазні (ці пункти не є обов’язковою частиною програми подорожі).

Кількість місць у проєкті обмежена, відбір здійснюватиметься на конкурсній основі. Перевага надаватиметься тим, хто не мав можливості відпочити тривалий час (довге перебування на реабілітації чи на службі).

Реєстрація бажаючих відпочити в Карпатах відбувається за посиланням.

Нагадаємо, незабаром у Львові пройде перший Ярмарок ветеранського бізнесу.

Фото: з відкритих джерел