«Ветеранський центр Полтава» шукає учасників бойових дій, які під час війни частково або повністю втратили зір. Їм пропонують долучитися до занять з голболу – спортивної гри, яка є частиною програми Паралімпійських змагань.

Про це розповідає керівник «Ветеранського центру Полтава» Артем Ліфрідов. Усього планують набрати 15-20 людей.

Читайте також: "Фенікси" під вітрилами: ветеранів у Києві запрошують на заняття з адаптивного яхтингу в холодний сезон

Як зазначає керівник ветеранського простору, голбол – це гра, під час якої команда з трьох гравців має закинути м’яч з вбудованим дзвоником у ворота суперника. Спробувати свої сили запрошують усіх бажаючих  - з ветеранами погодилися займатися тренери з цього паралімпійського виду спорту.

Артем Ліфрідов розповідає, що такі тренування вирішили організувати через те, що ветеранам з порушеннями зору важко адаптуватися у суспільстві. Зараз у «Ветеранському центрі Полтава» думають над тим, як ветерани зможуть діставатися до місця проведення занять.

Тих, хто хоче спробувати грати в голбол та долучитися до тренувань, просять звертатися за номером телефону (050) 346 99 76. Також можна писати на сторінку «Ветеранського центру Полтава» в соціальних мережах.

Читайте також: У Києві ветеранів запрошують на заняття з адаптивного скелелазіння – як долучитися

Нагадаємо, раніше veteran.com.ua розповідав, що у Рівному для ветеранів проводять заняття з джиу-джитсу. На заняття приходять захисники, які отримали поранення і травми на фронті.

Фото: з відкритих джерел, ілюстративне