Вже наприкінці місяця ветерани зможуть обговорити актуальні проблеми та шляхи їх вирішення. 22 серпня для них відбудеться VIІ Щорічний міжнародний ветеранський Форум «Україна. Ветерани. Єдність». Для участі у ньому запрошують ветеранів, їхніх близьких, членів родин загиблих захисників, а також усіх охочих громадян, яких цікавить даний захід.

Подію анонсує Міністерство у справах ветеранів України. У відомстві зазначають, що для того щоб зареєструватися та взяти участь у форумі, треба заповнити Google-форму за посиланням.

Читайте також: Перший на Закарпатті: на базі ужгородського вишу відкрили Центр ветеранського розвитку

Підтвердження реєстрації надійде електронним листом – у ньому повідомлять учасників про час та місце проведення  заходу.

Організатори наголошують, що кількість місць обмежена, а ті, хто зареєструється та не отримає запрошення на форум, потраплять у резерв. Вони зможуть взяти участь у події у разі, якщо буде звільнено місце. З міркувань безпеки учасників просять не приносити на форум зброю.

У анкеті для участі потрібно вказати особисті дані, ваш статус (учасник бойових дій, особа з інвалідністю внаслідок війни, член сім’ї загиблого військового чи ветерана, учасник Революції Гідності тощо), а також організацію, яку ви представляєте.

Читайте також: Можливість профадаптації та всебічна підтримка: на Рівненщині відкрили перший Центр ветеранського розвитку

Нагадаємо, раніше veteran.com.ua розповідав, куди можуть звертатися ветерани у випадку порушення їхніх прав.

Фото: з відкритих джерел