Благодійний фонд Make It Real Foundation відкрив збір заявок на участь у проєкті "Допомога ветеранам". В його рамках учасники бойових дій, ветерани, ветеранки та їхні близькі можуть безкоштовно отримати всебічну підтримку: від інформаційної – до супроводу в процесі пошуку місця роботи.

Читайте також: Грошова виплата ветеранам до Дня Незалежності України – як отримати


Метою проєкту благодійний фонд називає полегшення процесу реінтеграції ветеранів і ветеранок в цивільне суспільне життя шляхом надання допомоги в різних сферах. Йдеться, зокрема, про сприяння працевлаштуванню чи започаткуванню власної справи захисниками і захисницями, а також їхніми рідними. Звернутися з приводу підтримки можуть як самі оборонці, так і їхні офіційні представники.

"Допомога ветеранам" охоплює одразу кілька напрямків:

- інформаційна та психологічна підтримка;

- допомога у сфері навчання та/або перекваліфікації, в отриманні грантів на відкриття бізнесу;

- супровід під час пошуку роботи;

- безкоштовна юридична допомога;

- медична допомога.

Читайте також: Ветеранам надають грошову допомогу на лікування та реабілітацію – як отримати

"У подальшому навички, здобуті у проєкті, дозволять ветеранам та ветеранкам ефективно допомагати не тільки собі та своїм родинам, але й побратимам, які роблять перші кроки на шляху до повернення до цивільного життя", - зазначають у Make It Real Foundation.

Щоб взяти участь у проєкті, ветеранам, ветеранкам, їхнім рідним чи офіційним представникам необхідно заповнити електронну анкету чи надіслати запис на поштову скриньку: veterans@mktrl.com. А після цього – очікувати на зворотній зв'язок від представників фонду.

Нагадаємо, ветеранам надаватимуть грошову допомогу на переоблаштування житла. Як взяти участь  у проєкті, читайте на нашому сайті.

Фото: з відкритих джерел