У Дніпрі організують обласний фестиваль творчості ветеранів та ветеранок «Вітрила волі». Він відбудеться 11 вересня, і виступити на ньому зможуть усі бажаючі учасники бойових дій, а також ветеранські колективи.

Про це повідомляє Центр соціальної підтримки ветеранів війни міста Кам'янське. Участь є безкоштовною, а всі конкурсанти отримають дипломи.

Читайте також: Ветеранів запрошують на найбільшу науково-популярну конференцію – як отримати безкоштовні квитки

Умови конкурсу

Змагатися ветерани будуть у різних категоріях. Серед них вокальне та музично-інструментальне мистецтво (солісти, дуети, тріо, квартети, квінтети, ансамблі), а також художнє читання. Програма має складатися з одного номеру тривалістю до п’яти хвилин.

Ще одна категорія - фотомистецтво. Крім того, будуть оцінювати вироби, виготовлені ветеранами. Від кожного учасника приймають по одній роботі, і  передбачені такі номінації:

• Образотворче мистецтво,

• Декоративно-прикладне мистецтво,

• Художня ковка.

Ветерани можуть брати участь в одній або одразу в декількох номінаціях, проте заявку на кожну з них треба подавати окремо.

Читайте також: «На згадку про нас» – у Києві відкриється виставка художника та військового Олександра Ком’яхова

Як подати заявку

Ветерани, які хочуть виступити на фестивалі, повинні надіслати заявку на електронну адресу kitaeva396@gmail.com (Дніпропетровський обласний методичний центр клубної роботи та народної творчості).

Зробити це потрібно до 30 серпня включно. Також до участі запрошують громадські та інші організації і спонсорів, які можуть встановлювати свої спеціальні призи учасникам фестивалю.

Нагадаємо, також ветеранів разом з родинами запрошують на психологічну та духовну реабілітацію на Львівщину.У програмі передбачені фаховий супровід психотерапевтів та священника, а також виїзні екскурсії.

Фото: з відкритих джерел