Щоб допомогти ветеранам знайти роботу, для них запустили безкоштовні заняття з англійської мови. Навчатися можна онлайн з будь-якого міста України, курси організовує мережа освітньо-культурних та волонтерських просторів «Гончаренко центр».

Там повідомляють, шо програма передбачає не тільки вивчення іноземної мови, а й реабілітацію та підготовку до подальшого працевлаштування.

Читайте також: Ветеранам пропонують навчання у сфері IT – як взяти участь

«Програма повністю адаптована під рівень володіння мовою та спеціальні потреби ветеранів. А онлайн-навчання дасть змогу долучитися до занять тим, хто отримав поранення та перебуває на реабілітації», — зазначила директорка «Гончаренко центру Онлайн» Вікторія Захарова.

На кожному занятті ветерани вивчатимуть нову тему, а всі навчальні матеріали надсилатимуть у груповий чат. Тому приєднатися до курсів нові учасники зможуть на будь-якому етапі.

Після завершення уроків ветерани отримають рівень знань upper-intermediate, а також навчаться складати резюме та проходити інтерв'ю. Таким чином вони зможуть більш впевнено почувати себе на цивільному ринку праці та знайти роботу до душі.

Читайте також: 100 сучасних професій – на Дніпропетровщині ветеранам пропонують пройти безкоштовне навчання

Щоб записатися на курси, ветеранам потрібно заповнити анкету за цим посиланням.

Нагадаємо, також ветеранів запрошують на освітній курс «Повернення додому». В рамках програми з учасниками будуть спілкуватися психологи та інші ветерани, щоб допомогти їм інтегруватися до цивільного життя, налагодити стосунки у родині і вивчити основні методи психологічної самодопомоги.

Фото: з відкритих джерел