В Україні запустили платформу Veteranam для ветеранів, ветеранок та чинних військовослужбовців. На ній можна знайти інформацію про спеціальні пропозиції, знижки та безкоштовні послуги для захисників і захисниць.

Які товари та послуги пропонують на платформі

Як зазначають ініціатори проєкту, його метою є підтримка ветеранів/ветеранок та їхніх близьких. На платформі зібрані дані про знижки та послуги, що мають допомогти чинним і колишнім захисникам та захисницям у повсякденному житті та розвитку.

Читайте також: Як користуватися е-Картою послуг для ветеранів у громадах – відеоінструкція

Наразі на сайті містяться 45 спеціальних пропозицій, знижок та послуг для ветеранів, учасників бойових дій та їхніх рідних. Вони згруповані за тематикою:

- медицина;

- магазини;

- житло;

- відпочинок.

Серед них, зокрема, можна знайти знижки на придбання житла, на проживання в готельному комплексі, на лікування. Також тут розміщені пропозиції від різних магазинів: наприклад, знижки на автозапчастини, меблі, ювелірні вироби, одяг, військове спорядження та інші товари.

Як користуватися платформою Veteranam

Щоб отримати доступ до знижок та спецпропозицій, ветеранам, чинним військовослужбовцям та їхнім рідним не треба реєструватися чи авторизуватися на сайті. Для цього потрібно просто перейти до розділу "Знижки та послуги" та виконати кілька простих кроків:

Читайте також: Робота по всій Україні – для ветеранів розробили е-Карту вакансій


1. Обрати необхідну категорію – медицина, магазини, житло та відпочинок.

2. Ознайомитися з детальною  інформацією щодо пропозицій від бізнесу.

3. Для зручності можна скористатися фільтром, розташованим ліворуч. Він дозволяє обрати пропозиції за рівнем знижки, можливістю скористатися послугою безкоштовно або за географічною ознакою.

Нагадаємо, для ветеранок і ветеранів створили нову онлайн-платформу кризової підтримки.

Фото: з відкритих джерел