Для ветеранів і ветеранок у регіонах України та онлайн організовують різні навчальні та інформаційні заходи. Невдовзі захисники та захисниці, які проживають у Чернігові, Полтаві та Рівному, зможуть відвідати семінари про відкриття власної справи, а всі охочі з різних куточків країни - долучитися до серії вебінарів від Українського ветеранського фонду.

Читайте також: Оформлення УБД та надання відпусток – юрист Ярослав Хоменко розповів про права ветеранів та захисників

Вебінари для ветеранів та ветеранок відбуватимуться щоп’ятниці, починаючи з 12 липня. На них онлайн-учасникам нададуть інформацію за актуальними темами:

· 12 липня – "Порядок отримання житла ветеранами";

· 19 липня – "Правовий статус осіб, зниклих безвісти";

· 26 липня – "Протезування";

· 2 серпня – "Пільги ветеранів — знати та як ними користуватися";

Читайте також: Як ветеранам отримати пільги на оплату комуналки в орендованому житлі – роз’яснення

· 9 серпня – "Ветерани – види статусів та порядок їх отримання";

· 16 серпня – "Алгоритм проходження ВЛК та МСЕК ветеранами".

Долучитися до заходів можна буде за попередньої реєстрації. Наразі онлайн-форма вже відкрита для охочих отримати інформацію за першою темою - "Порядок отримання житла ветеранами". Вебінар відбудеться у цю п’ятницю  о 16:00. Посилання для приєднання зареєстровані учасники отримають на електронну пошту.

Нагадаємо, ветерани та ветеранки можуть отримати кошти на реабілітацію, освіту і допомогу юристів від фонду "Після Служби". Він системно працює з колишніми військовими з кінця 2022 року і надає супровід, який охоплює одразу всі найголовніші сфери життя.

Фото: з відкритих джерел