На платформі е-Ветеран на початку серпня запустили цифрову карту, на якій розміщені вакансії у державних органах, органах місцевого самоврядування та у військових адміністраціях. Тут ветерани і ветеранки можуть знайти пропозиції роботи  в різних регіонах України, а для зручності пошуку реалізовані кілька фільтрів.

Читайте також: Ветерани можуть отримати професію тренера та влаштуватися на роботу – подробиці

Як користуватися е-Картою, детально розповідає veteran.com.ua.

Які переваги має електронна карта вакансій

Метою створення сервісу є полегшення процесу пошуку роботи для ветеранів і ветеранок, а також сприяння їхньому працевлаштуванню на державну службу. Серед переваг карти можна назвати наступні:

1. Зручний пошук вакансій: тут представлені пропозиції роботи по всій Україні у державних органах, органах місцевого самоврядування та військових адміністраціях;

2. Підтримка ветеранської спільноти: вакансії орієнтовані саме на захисників і захисниць, які повертаються до цивільного життя;

3. Зручний інтерфейс: на карті легко знайти роботу, що відповідає освіті, компетентності та досвіду пошукача.

Читайте також: Де ветеранам та ветеранкам знайти роботу – перелік онлайн-платформ та організацій

Платформу постійно оновлюють, і вакансії додаються щодня у режимі реального часу.  Станом на 30 серпня тут їх розміщено 761 -  399 у сфері держслужби, 305 в органах місцевого самоврядування та 57 у військових адміністраціях у різних регіонах країни.

Як шукати роботу на е-Карті вакансій

Користуватися сервісом дуже легко, а пошук пропозицій роботи займає всього кілька хвилин. Алгортм дій наступний:

1. Відкрийте карту на платформі е-Ветеран. Вона доступна за посиланням.

2. Оберіть бажану категорію: вакансії державної служби, в органах місцевого самоврядування або у військових адміністраціях.

3. Оберіть область або громаду, де хотіли б працювати.

4. Вкажіть ступінь вищої освіти (внизу сторінки).

5. Перегляньте та оберіть вакансії. Після цього зверніться до органу, який розмістив пропозицію роботи, або одразу надішліть документи на вказану електронну пошту.

Також пошук можна здійснити, вказавши назву вакансії та адресу органу. На другій сторінці платформи інформація про вакансії зібрана у форматі таблиці.

Нагадаємо,  раніше ми розповідали, чи готові компанії брати на роботу ветеранів та які умови пропонують.

Фото: з відкритих джерел